image image image

Prezentare

Clubul Sportiv Scolar Medias, ca unitate independent apare pe harta orasului in anul 1968.
C.S.S. Medias are 5 sectii: atletism ,baschet, fotbal, handball (fete) si tenis de camp, unde activeaza 496 de sportivi pregatiti de 17 profesori-antrenori coordonati de director Moldovan Mihai.
In organigrama institutiei functioneaza un contabil sef (administrator financiar), un secretar competitii si un administrator patrimoniu.
Clubul Sportiv Scolar Medias are baza sportiva proprie compusa din: birouri, sala de jocuri sportive, sala de forta, terenuri in aer liber de baschet, handbal, fotbal, tenis de camp, cu dotari anexe-centrala termica, vestiare si grupuri sociale functionale.
De-a lungul anilor sportivii si tehnicienii CSS Medias au obtinut performante remarcabile pe plan intern si international, propulsand spre marea performanta numerosi sportivi la toate ramurile sportive mai susmentionate.
In prezent C.S.S. Medias este unul dintre cele mai performante institutii de profil din tara, furnizand sportivi si tehnicieni loturilor nationale de juniori si tineret ale Romaniei, situindu-se totodata in prim-planul competitiilor nationale de copii, juniori si tineret.